Startsiden
Hva er Magnetfeltterapi?
Hvordan virker Magnetterapi?
Magnetismens historie
Magnetterapi i Norge
Jordstråling og forebygging
Medisinske innspill
Produkter og veilledning
Prisliste produkter
ElectroDOTs
 
Fyllingen
Magnetterapi & Strålevern

Postadr:
Storhammeren 28
5145 Fyllingsdalen

Telf: 55 16 80 04
Mobil: 995 33 884
E-post:
fyllingen@magnetfeltterapi.com

   
Magnetterapibenk Orginal
Norsk Magnetterapi sitt flaggskip. Et velprøvd og meget driftsikkert utstyr, der men bader i magnetfelt. Brukes av profesjonelle behandlere som rapporterer om de utroligste resultater. Magnetterapibenken påvirker sirkulasjonen på en unik måte slik at det positive resultatet av behandlingen kommer raskt. Magnetterapibenken er utstyrt med regulerbar styrke og pulsering.
  
Magnetterapibenk Magno 50 spesial
Magnetterapibenken er spesialdesignet for å få til en effektfull punktbehandling der en trenger sterkere felter. Den stillbare energiforsyningen og pulsgiveren gjør dette utstyret til et unikt behandlingsredskap.
  
Magno 1 og 2
Magno 1 og 2 er folketrommelen fremfor noen. Tusenvis av fornøyde kunder over hele kloden er bevis godt nok for å hevde at magnettromler har en særdeles god effekt. For bedring av sirkulasjonssvikt generelt og blodgjennomstrømningen spesielt. Eget behandlingsprogram blir tilpasset slik at effekten av behandlingen blir så god så mulig. Strømforsyningen er utstyrt med innstillinger både for konstant og pulserende magnetfelt.
  
Teraputsett
Teraputsett består av Magno 2 samt 2 stk. 24 cm tromler. Disse kan kobles sammen i en sentral, dermed kan de brukes som et sett. Dette er tidsbesparende da man behandler 3 punkter samtidig. Tromlene kan også brukes seperat, enten ved å bruke koblingsboksen eller direkte fra strømforsyningen. Teraputsettet er ypperlig for den som vil starte magnetterapi behandling på et profesjonelt plan, men samtidig trenger et plassbesparende alternativ.
  
Elektroharmoniserer
Elektroharmoniserer til bruk på ledningsnettet, denne demper elektrisitetens "kaos" felt, og hjelper til med å dempe den skadlige strålingen fra de kildene som skaper elektrosmog. Denne brukes også til å magnetbehandle olje til fyrkjeler samt drivstoff for bensin og dieselmotorer. Forbruket kan reduseres vesentlig.
  
Vannmagnitiserer
Vannmagnetisereren monteres på hovedvann inntaket. Det kraftige magnetfeltet som skapes påvirker vannets polaritet slik at det blir revitalisert. Helsemessig er magnetisert vann sett på som en vesentlig del av behandlingen uansett hvilke plager man har. Ved å drikke magnetisert vann øker utskillelsen av slaggstoffer fra kroppen. Der en er plaget av klalk fra vannet som legger seg på husholdningsutstyr, brukes magnetisereren med stort hell.
  
Magnetsmykke
Energismykke som er preget av Yin-Yang tegnet er en god beskyttelse for databrukere, og de som er utsatt for elektromagnetisk stråling på arbeidsplassen eller hjemme. Harmoniserer kroppens frekvens til det normale. Smykket må for de fleste brukere tilvennes over en viss periode. Smykket leveres i forskjellige fargekombinasjoner, og kan også leveres i mønster etter kundens ønsker.
  
Magnetsett
Skulder og nakkekrave er et ypperlig hjelpemiddel for å lindre smerter i ømme muskler og ledd i det området. Brukes med god effekt mot whiplash skader og forkalkninger. Kraven er lett i bruk, og kan brukes i opp til flere timer daglig. Hånd og ankelbånd kan fåes med 4-5 eller 6 magneter. Bedrer sirkulasjonen og virker smerte dempende i vonde ledd. Stabile magneter sørger for en god påvirkning, og er en god løsning for vonde leddi særfeleshet hovne ankler.
  
Magnetsåler
Magnetsåler for bedring av sirkulasjon samt påvirkning av sonene under foten. Sålene kan tilpasses alle størrelser på en enkelt og lettvinn måte. Behagelig å bruke da disse er produsert i mykt materiale.
  
Terapimagneter
Terapimagneter for bruk direkte på kroppen. festes med plaster eller spesialtape. Magnetene fåes i forskjellige styrker og størrelser. Disse brukes på det område en skal behandle og kan brukes over lengre tid.
  
Magnetteppe
Magnetteppe med magnetstriper bedrer søvnkvaliteten og skjermer for negative soner. Kroppen får en påvirkning av et svakt megnetfelt som harmoniserer med kroppens egen polaritet. Ypperlig til bruk i alle senger, men især der det finnes armering av jern i gulv som i boligblokker og lignende. Teppet fåes i forskjellige størrelser.
  
Magnetsmykker
Magnetarmbånd i forgyllet kvalitet er et lettvint hjelpemiddel for vonde håndless. Halskjede med magneter gir en stimulans av nakke og skulder på en fin måte. Særdeles lettvint å ha på seg.
  
Kne / Albustøtte
Bandasje med innsydde magneter for bruk av den som trenger en god støtte i leddet. Samtidig som en får en god stimulans av magnetene blir det varmebehandling.
  
Biomagnetisk armbånd
Armbåndet som er en Lahkpwski spenningsregulator er den absolutt enkleste måten å få balansert spenningen i kroppen. Tusenvis av mennesker bruker dette enkle hjelpemiddelet daglig.
  
Magnetsett for knær
Brukes i stor utstrekning for behandling av hest. Der knær og koder trenger lang påvirkningstid, har dette settet stor virkning på tilhelingen.
  
Søkevinkler
Søkevinkler også kalt moderne ønskekvister brukes av profesjonelle som søker etter geoptogene soner og lignende, men er også et hjelpemiddel for de fleste teraputer for å finne frekvenser på sine pasienter. Søkevinklene blir en mer glad i jo mer en bruker de, og mange er de vannfinnere som gir tilbakemeldinger om riktige funn. Enhver som er litt søkende og nysgjerrig burde ha disse for sitt eget velværes skyld.